Dana Budeanu este vizată de un dosar penal. Procurorii ştiu doar fapta, nu şi autorul

  • Dana Budeanu nu a putut fi contactată pentru o reacţie
  • Dana Budeanu este vizată de un dosar penal „in rem”, dar nu e acuzată
  • Procurorii au deschis dosar după ce au primit mai multe plângeri
  • Creatoarea de modă a spus, într-o filmare, că femeile trebuie bătute
19759 afișări
Imaginea articolului Dana Budeanu este vizată de un dosar penal. Procurorii ştiu doar fapta, nu şi autorul

Dana Budeanu

UPDATE: Dana Budeanu nu a putut fi contactată - nici telefonic, nici prin mesaje - pentru a formula o reacţie cu privire la acest subiect.

Dana Budeanu este vizată de un dosar penal. Procurorii au deschis un dosar după ce mai multe persoane au depus o plângere.

Momentan, Dana Budeanu nu este acuzată, deoarece se fac cercetări „in rem”, adică pentru fapte, a confirmat Călin Radu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Fapta cercetată este instigare publică la violenţă. Plângerile au fost depuse după ce Dana Budeanu a spus, într-un videoclip, că femeile ar trebui lovite.

Un alt vlogger acuzat de astfel de fapte este Colo. Tânărul a stat o noapte în închisoare pentru că, într-o filmare spunea că minorele care se îmbracă sumar trebuie violate. Ulterior, el a fost plasat sub control judiciar şi nu are voie să mai stea pe Instagram sau pe Youtube.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici