Dana Gârbovan: Independenţa justiţiei este un drept al cetăţenilor

  • Dana Gârbovan a vorbit la Marius Tucă Show despre independenţa justiţiei
  • Judecătoarea spune că cetăţenii nu au exerciţiul democraţiei şi al statului de drept
  • Dana Gârbovan: Independenţa Justiţiei nu este un concept teoretic
263 afișări
Imaginea articolului Dana Gârbovan: Independenţa justiţiei este un drept al cetăţenilor

Dana Gârbovan: Independenţa justiţiei este un drept al cetăţenilor

Dana Gârbovan a fost invitata lui Marius Tucă marţi seară, la emisiunea Marius Tucă Show.

Judecătoarea a explicat faptul că fiecare cetăţean trebuie să înţeleagă că independenţa justiţiei e un drept al său.

Îţi spune că şi tu trebuie să lupţi, pentru ca acest drept să nu fie încălcat. 

Dana Gârbovan îţi reaminteşte şi că rolul fundamental al judecătorului e să se asigure că, în faţa sa, statul şi cetăţeanul sunt egali şi că acesta este protejat în faţa oricărui abuz.

„Din 2015 repetăm în mod constant acelaşi lucru, adresându-ne fiecărui cetăţean: înţelegeţi că independenţa Justiţiei nu este un concept teoretic CUT Este un drept al dumneavoastră, al fiecărui cetăţean care vine în faţa justiţiei.

Neavând exerciţiul ăsta al democraţiei şi al statului de drept, cetăţenii, din nefericire, tind să le trateze cu mult prea multă uşurinţă şi să se bazeze mai mult pe slogane”, spune Daa Gârbovan.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici