Daunele produse de un pui au costat McDonald's suma de 800 de mii de dolari

Avocaţii ceruseră despăgubiri de 15 milioane.

2669 afișări
Imaginea articolului Daunele produse de un pui au costat McDonald's suma de 800 de mii de dolari

O fetiţă de 8 ani care a suferit o arsură de gradul doi când un pui prăjit de la McDonald's i-a căzut pe picior va primi o compensaţie de 800.000 de dolari de gigantul fast-food.

Acest lucru a fost decis de o instanţă din Florida de Sud, unde a avut loc incidentul, după cum a relatat ABC News.

Avocaţii familiei Oliviei Caraballo, care avea 4 ani când a fost arsă - în 2019, au cerut despăgubiri de 15 milioane de dolari.

„Sunt încântată că juriul a auzit vocea fiicei mele şi a luat o decizie”, a spus mama Philana Holmes, care conducea maşina când puiul McNugget a căzut pe piciorul fiicei sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici