David Hasselhoff, nevoit să îşi anuleze un turneu din cauza unei boli

David Hasselhoff, actor şi cântăreţ american, 70 de ani, este nevoit să îşi anuleze un turneu de primăvară programat în 10 oraşe din Germania, Austria şi Elveţia din cauza unei boli.

660 afișări
Imaginea articolului David Hasselhoff, nevoit să îşi anuleze un turneu din cauza unei boli

"Din nefericire, m-am îmbolnăvit de o infecţie gravă la ochi", a declarat miercuri Hasselhoff într-un comunicat citat de DPA.

„Cu inima grea trebuie să anulez turneul", a adăugat actorul.

Turneul "Party your Hasselhoff" urma să se desfăşoare între 15 martie şi 1 aprilie la Regensburg, Berlin, Hanovra, Düsseldorf, Hamburg şi Munchen, în Austria la Schladming, Viena şi Graz, iar în Elveţia la Zurich.

David Hasselhoff este un actor şi cântăreţ american care a obţinut recunoaşterea în rolurile din telenovela americană „The Young şi The Restless”.

Pe lângă actorie, el este, de asemenea, cântăreţ, printre cele mai cunoscute hit-uri ale sale fiind „Jump In My Car” şi „Looking for Freedom”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici