Defrişare fără aviz în Sectorul 3 al Capitalei

Poliţiştii locali au constatat că pe o proprietate privată din Sectorul 3 al Capitalei sunt defrişaţi arbuşti fără a exista aviz de specialitate de la Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei municipiului Bucureşti. Autorul defrişărilor a fost amendat.

6287 afișări
Imaginea articolului Defrişare fără aviz în Sectorul 3 al Capitalei

Defrişare fără aviz în Sectorul 3 al Capitalei

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Capitalei, transmisă duminică, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Ecologie şi Protecţia Mediului s-au deplasat sâmbătă pe terenul proprietate privată din str. Constantin Brâncuşi, nr. 2A, sect. 3, unde au constatat că se defrişează arbuşti fără a deţine Avizul de specialitate emis de Direcţia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Conform prevederilor HCGMB nr. 304/2009 poliţiştii au aplicat autorului defrişărilor (persoană fizică) o amendă în cuantum de 2000 lei şi l-au atenţionat să nu mai defrişeze fără a deţine Aviz de specialitate.

De asemenea, pe parcursul verificărilor au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Poliţiei Române-Secţia 12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici