Deputat ALDE, implicat într-un accident pe o trecere de pietoni din Buzău

Deputatul ALDE Adrian Mocanu este acuzat că a accidentat, joi, o tânără de 27 de ani, pe o trecere de pietoni din Buzău, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

881 afișări
Imaginea articolului Deputat ALDE, implicat într-un accident pe o trecere de pietoni din Buzău

Deputat ALDE, implicat într-un accident pe o trecere de pietoni din Buzău

Poliţia Buzău a transmis că accidentul s-a produs în jurul orei 12, pe bulevardul Unirii, din oraş.

„Un buzoian de 36 de ani a surprins şi accidentat o femeie de 27 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal semaforizat”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul de 36 de ani este deputatul ALDE, Adrian Mocanu.

În prezent se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă femeia rănită a traversat sau nu strada pe culoarea verde a semaforului electric.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Adrian Mocanu nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici