Deputatul Mihail Boldea a fost externat şi se întoarce în arestul Poliţiei Galaţi

Deputatul Mihail Boldea, acuzat de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat, a fost externat, luni, din Spitalul de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, unde fusese internat în 21 iunie, în urma unor probleme de sănătate care au apărut în timp ce se afla în arestul Poliţiei.

366 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mihail Boldea a fost externat şi se întoarce în arestul Poliţiei Galaţi

Mihail Boldea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Potrivit medicilor, în prezent starea de sănătate a lui Boldea este bună şi permite regimul de detenţie.

"Analizele sale sunt bune. Diagnosticul final este «stare de deshidratare cu tulburări electrolitice, insuficienţă renală acută şi ulcer duodenal». În starea în care este, poate suporta regimul de detenţie. De asemenea, are anexat la biletul de externare dieta pe care trebuie să o urmeze", a declarat dr. Gabriela Popescu, medicul care l-a tratat pe Mihail Boldea cât timp acesta a fost spitalizat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat, luni, că Mihail Boldea va primi în perioada de detenţie regimul alimentar prescris de către medici.

Deputatul gălăţean Mihail Boldea a fost internat în 21 iunie, după ce i s-a făcut rău în celula de detenţie de la Poliţia Judeţeană Galaţi.

Instanţa supremă a prelungit, în 7 iunie, cu încă 30 de zile mandatul de arestare emis pe numele deputatului Mihail Boldea, în dosarul în care acesta este acuzat de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici