Descinderi în căutarea unor hackeri ce au postat injurii la adresa lui Băsescu pe site-ul ISJ

Poliţiştii BCCO Timiş, sub cordonarea procurorilor DIICOT, au descins, joi dimineaţă, la două adrese din Timişoara şi una din localitatea Gottlob în căutarea unor hackeri care, în urmă cu circa o lună, au spart site-ul Inspectoratului Şcolar lăsând mesaje injurioase la adresa lui Băsescu şi Boc.

54 afișări
Imaginea articolului Descinderi în căutarea unor hackeri ce au postat injurii la adresa lui Băsescu pe site-ul ISJ

Descinderi în căutarea unor hackeri ce au postat injurii la adresa lui Băsescu pe site-ul ISJ (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, percheziţiile se desfăşoară la două adrese din Timişoara şi una din Gottlob, de unde provin IP-urile calculatoarelor folosite, în urmă cu aproximativ o lună, de hackeri pentru a sparge site-ul Inspectoratului Şcolar Timiş, unde au lăsat mesaje injurioase la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi premierului Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, din primele informaţii reiese că suspecţii sunt elevi.

La ora transmiteriii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici