Descoperire ŞOCANTĂ făcută de pompierii care stingeau un incendiu de vegetaţie

Un vârstnic din Olt a murit, marţi, după ce a dat foc la vegetaţia uscată de pe proprietatea sa, în comuna Bărăşti din judeţul Olt. Cadavrul acestuia a fost găsit de pompierii care stingeau flăcările.

6227 afișări
Imaginea articolului Descoperire ŞOCANTĂ făcută de pompierii care stingeau un incendiu de vegetaţie

Descoperire MACABRĂ făcută de pompierii care stingeau un incendiu de vegetaţie

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă au intervenit pe un câmp din comuna Bărăşti din judeţul Olt, la un incendiu de vegetaţie uscată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, cadavrul bătrânului a fost descoperit de pompieri şi se pare că însuşi bătrânul ar fi dat foc vegetaţiei de pe proprietatea sa.

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe aproximativ un hectar, la vegetaţia uscată. Proprietarul terenului, în vârstă de 71 de ani, din comuna Bărăşti, a fost găsit cu puţin timp în urmă decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Se pare că el a dat foc", a declarat Băsăşteanu.

Pompierii avertizează asupra riscurilor legale ale arderii miriştilor şi sfătuiesc populaţia să se încumete la astfel de operaţiuni numai în anumite condiţii şi cu luarea a numeroase măsuri de precauţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici