Desculţ, deasupra norilor. Un bărbat merge pe sârmă la 1.900 de metri altitudine VIDEO

  • Nu ai cum să nu-l priveşti şi să nu-ţi ţii respiraţia, sau să nu-ţi tremure picioarele.
  • Desculţ, pe o sfoară subţire, susţinută de două baloane cu aer cald, în mişcare.
1041 afișări
Imaginea articolului Desculţ, deasupra norilor. Un bărbat merge pe sârmă la 1.900 de metri altitudine VIDEO

FOTO Twitter/ Cartea Recordurilor

Guinness World Records a postat un clip inedit cu un tânăr curajos care a vrut să intre în Cartea Recordurilor pentru mers pe sârmă la cea mai mare altitudine.
 
Rafael Zugno Bridi (34 de ani) a mers desculţ pe o sfoară suspendată, ţinută de două baloane, la 1.901 metri deasupra solului, o altitudine dublă decât înălţimea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa.
 
Bărbatul a mers o distanţă de peste 18 metri deasupra oraşului Praia Grande (São Paulo, Brazilia).
 
„Sentimentul de plutire şi libertate a fost mereu una dintre marile mele motivaţii pentru exersarea mersului pe sârmă. Nimic nu poate egala senzaţia pe care o ai când mergi pe o sârmă aflată între două baloane, două puncte care sunt constant în mişcare”, spune brazilianul.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici