Detalii despre prinderea evadatului de la Penitenciarul Focşani: Bărbatul a atacat o femeie în propria ei casă şi i-a furat banii

Bărbatul care a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Focşani a fost prins de poliţişti după ce a atacat o femeie în propria ei casă. Victima a anunţat la 112 că a fost agresată şi jefuită, iar evadatul a fost prins în scurt timp la o stână din comuna în care a avut loc incidentul.

1091 afișări
Imaginea articolului Detalii despre prinderea evadatului de la Penitenciarul Focşani: Bărbatul a atacat o femeie în propria ei casă şi i-a furat banii

Detalii despre prinderea evadatului din Vrancea: A intrat in casa unei femei şi i-a furat banii

Potrivit poliţiştilor din Vrancea, evadatul a fost prins, sâmbătă seara, la o stână din satul Petreanu, într-o zonă împădurită, greu accesibilă.

Intervenţia a avut loc în urma unui apel la 112 făcut de o femeie din comuna Poiana Cristei, care a reclamat că a fost agresată în locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a furat 180 de lei şi a fugit.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au reuşit să-l găsească pe bărbat la o stână din Petreanu, un sat din comuna Poiana Cristei.

Pe urmele evadatului s-au aflat aproximativ 200 de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai Penitenciarului Focşani. În timpul căutărilor a fost utilizat şi un elicopter care a zburat peste zonele în care poliţiştii îl căutau pe evadat. Bărbatul a reuşit să fugă de poliţişti timp de 30 de ore.

Acesta a fost condamnat în 2005 la 22 de ani de închisoare, pentru că a violat şi a ucis o femeie de 74 de ani, cu probleme psihice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici