Detalii şocante din casa Cristinei Ţopescu. Surse apropiate anchetei au declarat că mai mulţi câini au fost găsiţi, doi dintre ei fiind morţi

Anchetatorii au găsit în casa Cristinei Ţopescu mai mulţi câini, iar doi erau morţi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Cristina Ţopescu era iubitoare de animale.

18355 afișări
Imaginea articolului Detalii şocante din casa Cristinei Ţopescu. Surse apropiate anchetei au declarat că mai mulţi câini au fost găsiţi, doi dintre ei fiind morţi

Sursa FOTO: Captură Facebook - Cristina Ţopescu

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că la casa Cristinei Ţopescu anchetatorii au găsit mai mulţi câini, doi dintre ei fiind morţi. Jurnalista era mare iubitoare de animale. Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

Anchetatorii au fost sesizaţi de vecini, care au precizat că jurnalista nu a mai fost văzută de aproximativ 3 săptămâni. Poliţiştii şi echipajele SMURD au intrat în casa Cristinei Ţopescu şi au găsit-o moartă, fără urme de violenţă.

Urmează să fie efectuată o expertiză.

Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Ţopescu şi au observat că maşina din faţa casei era nemişcată. În privinţa împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunţa încă.

Ultima postare a Cristinei Ţopescu pe Facebook este din 26 decembrie, când a distribuit un articol despre Papa Francisc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici