Detonarea ambarcaţiunii răsturnate găsite în Marea Neagră i-a speriat pe unii constănţeni

O ambarcaţiune găsită răsturnată în Marea Neagră, în zona Tuzla, a fost detonată vineri în poligonul de trageri antiaeriene Midia, de către specialiştii MApN. iar bubuiturile i-au speriat însă pe unii localnici, care au sunat la 112.

384 afișări
Imaginea articolului Detonarea ambarcaţiunii răsturnate găsite în Marea Neagră i-a speriat pe unii constănţeni

Detonarea ambarcaţiunii răsturnate găsite în Marea Neagră i-a speriat pe unii constănţeni

„În Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost primite trei apeluri prin care cetăţenii semnalau faptul că au auzit bubuituri puternice în zona Mamaia - Constanţa Nord - Valu. Fiecare apel pe care îl primim pe 112 este tratat cu foarte multă seriozitate (...) S-a luat legătura cu autorităţile responsabile, a fost vorba de o detonare controlată care a avut loc loc în poligonul Midia. Întrucât a vorba despre un eveniment controlat, într-un mediu controlat, ISU Constanţa nu a fost nevoit să deplaseze mijloace şi forţe în teren întrucât nu a fost o situaţie de urgenţă, iar populaţia nu a fost afectată”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvând al ISU Constanţa.

Ambarcaţiunea care plutea în derivă în zona Tuzla a fost dusă în zona de siguranţă a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, a transmis, vineri, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit Poliţiei Constanţa, ambarcaţiunea a fost descoperită în mare, în dreptul comunei Tuzla. La faţa locului a fost efectuată cercetarea în vederea stabilirii provenienţei şi a cauzei care a dus la răsturnarea acesteia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici