Dezvăluiri sfâşietoare ale Lorenei Balaci: Îi era frică de moarte, îmi spunea că va muri tânăr/ Amintirea care i-a marcat viaţa fiicei lui Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica cea mare a "Minunii Blonde" a făcut eforturi foarte mari pentru a-şi găsi cuvintele în ziua în care tatăl său a trecut în nefiinţă. Printre lacrimi şi suspinde, Lorena le-a dezvăluit jurnaliştilor că tatăl său a trăit cu impresia că va muri tânăr.

3030 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri sfâşietoare ale Lorenei Balaci: Îi era frică de moarte, îmi spunea că va muri tânăr/ Amintirea care i-a marcat viaţa fiicei lui Ilie Balaci

Dezvăluiri sfâşietoare ale Lorenei Balaci, fiica fotbalistului: Îi era frică de moarte, îmi spunea că va muri tânăr/ Amintirea care i-a marcat viaţa fiicei lui Ilie Balaci

"Dumnezeu aşa a vrut, să-l ia repede şi tânăr. Aseară era bine. Sunt şocată, chiar nu ştiu ce pot să zic, nu am cuvinte. Aş vrea să-i păstrăm memoria frumoasă. Ştiţi tot timpul că tot timpul nu am vrut decât îi ţin numele viu şi să fie mândru de noi, de mine şi de sora mea. Pur şi simplu cred că i-a cedat inima. Cred că asta s-a întâmplat.

Tatălui meu îi era frică de moarte şi spunea că va muri tânăr. Tot timpul ne-a spus asta şi îi spunea şi mamei asta. Că prefera să moară el înaintea mamei, că el nu se va descurca singur. Dumnezeu l-a iubit pentru că l-a luat repede. L-au resuscitat, nu pot decât să le mulţumesc oamenilor de la SMURD, nu avem ce să le reproşăm nimănui. Nu a răspuns la nicio manevră medicală. Nu ştim încă (nr. cauza decesului), asta puţin contează. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut lângă el acum, azi şi de asta l-a luat lângă el", a spus Lorena Balaci, cea care a ajuns de urgenţă la Craiova alături de sora sa, Luana, pentru a-şi conduce părintele pe ultimul drum.

Ultima discuţie cu Ilie Balaci...

Lorena a apucat să vorbească pentru ultima dată cu Ilie Balaci sâmbătă, 20 octombrie: "Am vorbit aseară (n.r. - sâmbătă, 20 octombrie) ultima dată cu el ca să-i spun că cel mic urmează să joace la echipa Under 17. La ora asta el e la Slobozia şi joacă. Aflase şi el. I-am zis că va veghea tot timpul asupra lui. În vară am fost foarte bucuroşi. Cel mic fusese convocat la naţională, cel mare a intrat la facultate, la Teatru. Nu am avut niciun moment de tristeţe în familie. Nimic nu a prevestit această tragedie. Eu cred că Dumnezeu l-a vrut acolo sus, nu ştiu ce să vă zic.

Eu mă pregăteam să plec la Slobozia şi mi-a trimis sora mea un mesaj că tata nu e bine. Apoi am sunat un prieten care mi-a zis că de 20 de minute se încearcă manevre de resuscitare şi că nu răspunde. Mi-am dat seama că asta e voinţa lui Dumnezeu", şi-a amintit fiica regretatului fotbalist.

Amintirea care a marcat-o pe Lorena Balaci

Într-un moment dureros pentru întreaga familie, fiica lui Ilie Balaci şi-a adus aminte cu plăcere de una dintre întâmplările care i-au marcat copilăria: "Nu mai mi-aduc aminte de meciurile contra Stelei în care a jucat tata. Aveam atunci patru, cinci ani. Ce mi-aduc aminte este că se întorceau dintr-o deplasare, în 1982, cred, şi îi aştepta foarte multă lume. Ei s-au dus la un restaurant şi o foarte mare parte din lumea aceea a venit la noi acasă. Noi locuiam atunci undeva pe Cala Bucureşti, într-un bloc cu 10 etaje, care avea în spate o mare parcare.

Se umpluse parcarea, toată lumea îl aclama pe tata să iasă la balcon, credeau ca este acasă. Şi ştiu că a ieşit bunică-mea, pentru că tata era la restaurant, evident, şi le-a spus fanilor să nu mai stea, pentru că nu este acasă. Şi atunci, suporterii au început să strige să mă arate pe mine. Atunci m-a luat bunica în braţe, m-a ridicat şi am văzut o mare de lume. Aia este una dintre amintirile care mi-au marcat copilăria. A fost, este şi va rămâne copilul Craiovei!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici