Din ce în ce mai multe unităţi şcolare, asigurate cu pază umană

Poliţia Română anunţă că numărul şcolilor asigurate cu pază umană a crescut cu 11,4 %, comparativ cu sfârşitul anului şcolar anterior. Astfel, din cele 19.550 unităţi şcolare, 6.171 sunt asigurate cu pază umană, mai bine de jumătate fiind în mediul urban, iar 2.670 în ruraş.

99 afișări
Imaginea articolului Din ce în ce mai multe unităţi şcolare, asigurate cu pază umană

Numărul unităţilor şcolare asigurate cu pază umană a crescut cu 11,4%

"De asemenea, o creştere semnificativă au înregistrat şi şcolile asigurate cu pază prin societăţi specializate de pază (19,5%). 6.024 de unităţi de învăţământ preuniversitar sunt dotate cu sisteme de supraveghere video (1.854 în mediul urban şi 4.170 în mediul rural). Faţă de sfârşitul anului şcolar precedent, numărul unităţilor de învăţământ preuniversitar dotate cu sisteme video a crescut cu 5,5%", transmite Poliţia Română.

La nivel naţional sunt 19.550 de unităţi şcolare - grădiniţe, şcoli gimnaziale, licee şi colegii (6.262 în mediul urban şi 13.228 în mediul rural), în cadrul cărora au fost înscrişi aproximativ 2.867.364 de elevi şi preşcolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici