Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru un bărbat grav rănit într-un utilaj agricol

Elicopterul SMURD a fost solicitat, sâmbătă, să intervină în localitatea Baba Ana, din judeţul Prahova, unde un bărbat a fost rănit grav în timp ce muncea cu un utilaj agricol, acesta suferind o amputaţie a picioarelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

295 afișări
Imaginea articolului Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru un bărbat grav rănit într-un utilaj agricol

Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru un bărbat grav rănit într-un utilaj agricol

Potrivit Poliţiei Prahova, un bărbat s-a accidentat într-un utilaj, în timp ce efectua lucrări agricole.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat corespondentului MEDIAFAX că victima de 31 de ani şi are ambele picioare amputate, fiind solicitat elicopterul SMURD.

“Victima are 31 de ani, este conştientă. Va sosi elicopterul SMURD, bărbatul având ambele picioare amputate, de la genunchi. A avut picioarele prinse într-un utilaj agricol. Noi am intervenit cu descarcerarea şi o ambulanţă SMURD”, a declarat Vasiloae.

La locul incidentului s-au deplasat şi medicii de la Ambulanţă, pentru a asigura asistenţa medicală a tânărului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici