Accident grav în Gorj | Trei răniţi, între care şeful Poliţiei Târgu-Jiu, în urma impactului dintre trei maşini pe DN 67D

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce trei maşini s-au ciocnit pe DN 67 D, în zona localităţii Rasoviţa, din judeţul Gorj, între răniţi răniţi fiind şi şeful Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, Nicolae Negrea, care se afla într-o maşină condusă de o agentă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală.

2625 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Gorj | Trei răniţi, între care şeful Poliţiei Târgu-Jiu, în urma impactului dintre trei maşini pe DN 67D

Accident grav în Gorj | Trei răniţi, între care şeful Poliţiei Târgu-Jiu, în urma impactului dintre trei maşini pe DN 67D

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că trei persoane au fost rănite, dintre care doi sunt poliţişti, după ce şoferul unei autoutilitare ar fi făcut o manevră greşită.

"O autoutilitară condusă de un bărbat de 44 ani, pe DN 67, Rasoviţa, a efectuat manevra de viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, iar un autovehicul care venea pe sens opus a evitat coliziunea, a pătruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 28 de ani. În urma impactului au rezultat două victime din al treilea autoturism, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 28 de ani şi un pasager în vârstă de 45 de ani, precum şi o victimă în al doilea autovehicul, un bărbat de 40 de ani, rănit uşor”, a precizat Andrei Lazăr.

Surse din Poliţia Gorj au declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia de 28 de ani care a fost rănită este agent de Poliţie la Secţia Rurală, iar bărbatul de 45 de ani este şeful Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, Nicolae Negrea.

Din cauza accidentului, circulaţia pe DN 67 D, în zona producerii accidentului, a fost blocată, timp de aproximativ 30 de minute.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici