Dinel Staicu a fost arestat la Budapesta. Va fi predat autorităţilor române la începutul lunii mai

Dinel Nuţu, fost Staicu, a fost arestat la Budapesta, după ce instanţa a confirmat, joi, mandatul emis de autorităţile române, acesta urmând să fie predat la începutul lunii mai.

36 afișări
Imaginea articolului Dinel Staicu a fost arestat la Budapesta. Va fi predat autorităţilor române la începutul lunii mai

Dinel Staicu a fost arestat la Budapesta. Va fi predat autorităţilor române la începutul lunii mai (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Predarea lui Dinel Nuţu către autorităţile române se va face la începutul lunii mai, timp în care va rămâne în arestul Poliţiei din Budapesta.

Dinel Nuţu a fost prezentat, joi, instanţei ungare în vederea luării unei decizii privind extrădarea în România.

Ministerul Afacerilor Externe anunţa, miercuri, că autorităţile maghiare au informat Ambasada României la Budapesta că Dinel Nuţu (Staicu) va fi prezentat, joi, în faţa instanţei, în vederea luării unei decizii privind extrădarea în România.

Dinel Nuţu a fost prins în seara de 19 aprilie, în localitatea Mako din Ungaria.

Pe numele lui Dinel Staicu a fost emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la şapte ani închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici