Direcţia permise de conducere şi înmatriculări nu funcţionează de sâmbătă până luni

Sistemul informatic al Direcţiei permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor nu va funcţiona de sâmbătă până luni, deoarece direcţia se mută într-un sediu nou, anunţă Prefectura Municipiului Bucureşti.

207 afișări
Imaginea articolului Direcţia permise de conducere şi înmatriculări nu funcţionează de sâmbătă până luni

Direcţia permise de conducere şi înmatriculări nu funcţionează de sâmbătă până luni (Imagine: Mediafax Foto)

"Având în vedere mutarea Direcţiei Generale Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor într-un nou sediu, sistemul informatic nu va fi funcţional în perioada 05.04.2008 ora 08.00 şi 07.04.2008 ora 20.00", potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei.

În această perioadă, nici Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti nu va putea procesa documente.

Perosanele care ar fi trebuit să-şi ridice acte în ziua de luni au fost reprogramate pentru marţi. Totuşi, cei care doresc să depună documente la Direcţia de permise şi înmatriculări în 7 aprilie vor putea face solicitări, dar nu li se vor elibera acte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici