Dispariţie de Crăciun: Un tânăr este căutat de poliţişti, după ce a plecat de la un prieten şi nu a mai ajuns acasă

Poliţiştii din Timiş caută un tânăr de 21 de ani care a plecat miercuri de la locuinţa unui prieten din Timişoara către Arad, însă nu a mai ajuns la destinaţie.

781 afișări
Imaginea articolului Dispariţie de Crăciun: Un tânăr este căutat de poliţişti, după ce a plecat de la un prieten şi nu a mai ajuns acasă

Dispariţie de Crăciun: Un tânăr este căutat de poliţişti, după ce a plecat de la un prieten şi nu a mai ajuns acasă

Potrivit Poliţiei Timiş, Gyarmati Gabriel, de 21 de ani, a plecat miercuri de la locuinţa nui prieten din Timişoara, judeţul Timiş, înspre domiciliul său din comuna Vinga, judeţul Arad, dar până în prezent nu a ajuns acasă.

Tânărul are o înălţime de 1.80 m, constituţie atletică, păr blond, faţă rotundă şi ten deschis.

La data dispariţiei purta o jachetă de culoare albastru cu glugă, tricou de culoare verde, pantaloni de tip jeans, albastri şi adidaşi negri.

Cei care au detalii despre el sunt rugaţi să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici