DN1: sancţiune pentru administratorul drumului unde s-a produs un carambol cu 17 maşini

Administratorul drumului unde duminică s-a produs un carambol cu 17 maşini a fost sancţionat de poliţişti, cu menţiunea că sectorul este administrat de Primăria Braşov, care nu a fost înştiinţată în mod oficial despre sancţiune.

2306 afișări
Imaginea articolului DN1: sancţiune pentru administratorul drumului unde s-a produs un carambol cu 17 maşini

DN1: sancţiune pentru administratorul drumului unde s-a produs un carambol cu 17 maşini

Este vorba despre carambolul produs pe DN 1, între Braşov şi Predeal. Poliţiştii au sancţionat Primăria deoarece nu a asigurat „starea de viabilitate a părţii carosabile”.

„Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineaţa zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancţionat contravenţional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile”, au explicat poliţiştii.

17 maşini au fost implicate într-un carambol, duminică dimineaţa, pe DN 1, între Braşov şi Predeal. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate.

Potrivit Poliţiei Braşov, pe DN1, Braşov- zona Dârste, pe sensul de mers către Bucureşti a avut loc o coliziune în lanţ (carambol) în care au fost implicate 17 autovehicule.

În carambol a fost prinsă şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean braşov, care nu avea pacient.

Reprezentaţii ISU Braşov au evacuat dintr-un autoturism două persoane care rămăseseră blocate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dn1,
carambol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici