DNA anchetează acuzaţiile de abuz în serviciu aduse lui Răzvan Cuc. UPDATE: Mădălina Mezei, fosta şefă de la TAROM, audiată. „Mă duc şi spun adevărul”

Mădălina Mezei, fost director TAROM, a sosit, luni dimineaţa, la sediul central DNA pentru audieri, după ce l-a acuzat pe Răzvan Cuc că i-a cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură. Mezei a spus că „adevărul va ieşi la iveală”.

2715 afișări
Imaginea articolului DNA anchetează acuzaţiile de abuz în serviciu aduse lui Răzvan Cuc. UPDATE: Mădălina Mezei, fosta şefă de la TAROM, audiată. „Mă duc şi spun adevărul”

Mădălina Mezei, fost director TAROM, aşteptată luni la DNA după acuzaţiile aduse lui Răzvan Cuc

Fostul director TAROM a declarat, la intrarea în DNA, că este convinsă că adevărul va ieşi la iveală.

„Sunt convinsă că adevărul va ieşi la iveală”, a susţinut Mădălina Mezei.

Întrebată dacă i s-a cerut să nu facă declaraţii, Mezei a spus că nu i-a cerut nimeni acest lucru.

„Nu mi-a cerut nimeni nimic, mă duc şi spun adevărul, atât”, a mai spus fostul director TAROM.

Audierea Mădălinei Mezei în calitate de martor vine după ce fostul director TAROM a anunţat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din fruntea companiei şi a adăugat că îi va face plângere penală. Mai exact, Mezei a susţinut că, în ziua moţiunii de cenzură, când o parte dintre parlamentari trebuiau să vină din ţară pentru a participa la vot, ministrul demis al Transporturilor i-ar fi cerut să reţină aeronavele la sol pentru a împiedica votul.

Ulterior, Răzvan Cuc a negat acuzaţiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, dar a susţinut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceştia sunt în regulă. Răzvan Cuc i-a reproşat Mădălinei Mezei incompetenţa, incapacitatea şi legăturile cu unele grupuri de interese, precum şi faptul că şi-ar fi avantajat membrii familiei care lucrează în companie.

Mădălina Mezei a fost numită la şefia Tarom în luna iunie, iar demiterea sa a avut loc la doar câteva zile după ce acelaşi Consiliu de Administraţie îi prelungise contractul de management cu două luni. Mădălina Mezei a fost al patrulea director al companiei numit în acest an.

 

Taguri:
mădălina mezei,
dna,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici