Doar un sfert din posesorii de arme din ţară şi-au vizat permisele

Doar un sfert din posesorii de arme din ţară s-au prezentat la Poliţie pentru a-şi viza permisele de armă, în Capitală fiind vizate, până în acest moment, aproximativ o mie din cele aproape 6.000 de permise, care ar trebui avizate până la sfârşitul anului.

179 afișări
Imaginea articolului Doar un sfert din posesorii de arme din ţară şi-au vizat permisele

Doar un sfert din posesorii de arme din ţară şi-au vizat permisele (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia Română a anunţat, joi, primele rezultate ale acţiunii naţionale de vizare a permiselor de armă şi a atestatelor de colecţionar, acţiunea "Viza 2008", declanşată în 15 septembrie.

Astfel, potrivit autorităţilor, s-au prezentat pentru a-şi viza permisul de armă 13.201 de posesori, din cei 53.217 de deţinători de arme din ţară care au obligaţia de a se merge la Poliţie până la sfârşitul anului, pentru a obţine viza. Din numărul total de deţinători, 89 la sută au arme de vânătoare, zece la sută arme de tir sportiv şi unu la sută deţin arme de apărare şi pază.

De asemenea, din cele 5.911 de persoane, care se regăsesc în evidenţa Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, s-au prezentat pentru viză doar 1.178 de posesori de arme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici