Doctori mai sexi şi zâmbitori. La Craiova, a fost prezentată o colecţie de uniforme medicale vesele şi adaptate pandemiei

  • La Craiova, a fost prezentată o colecţie de uniforme medicale vesele şi adaptate pandemiei
  • Modelele au defilat pe podium în costume medicale, după ce au dezbrăcat cea mai nouă colecţie haute couture a lui Botezatu
  • O uniformă medicală costă peste 250 de lei
1186 afișări
Imaginea articolului Doctori mai sexi şi zâmbitori. La Craiova, a fost prezentată o colecţie de uniforme medicale vesele şi adaptate pandemiei

Medicii nu te mai întâmpină în uniformele albe care-ţi dau fiori reci. De acum, vor purta costume în culori vesele şi chiar cu dovleci, pisicuţe sau văcuţe imprimate pe bluze. Dacă ajungi cumva în zona covid, uniformele sexi vor fi, însă acoperite de echipamentul de protecţie binecunoscut deja.

Noile uniforme medicale au fost prezentate la Craiova, în timpul unei prezentări de modă la care au participat şi mai mulţi medici. Mihaela Popescu este unul dintre ei. Pentru că nu prea are când să poarte alte haine, vrea o uniformă care să atragă privirile pacienţilor.

Dana este profesor, dar uniformele medicale i-au atras atenţia şi...chiar invidia. Ar vrea ca şi dascălii să aibă asemenea uniforme. Între timp, speră ca medicii şi asistenţii să fie mai binevoitori în noile costume.

“ Este pentru prima dată la un festival de modă, prezentă o colecţie de echipamente medicale, uniforme medicale. Ele sunt fabricate din diferite ţesături. Unele ţesături sunt foarte rezistente, cu fibră de cocos.Foarte rezistente la transpiraţie, la lucru intens, ceea ce-i ajută pe medici în perioada asta.”, spune Diana Vîlnoiu, directorul comercial al unei firme de produse medicale.

“ Beneficiem de o colecţie medicală care să ne dea plăcere să o purtăm, să ne dea confort şi nouă, şi pacientului bucuria că medicul este unul frumos.”, a declarat Mihaela Popescu – medic.

“ În momentul în care modelele au defilat, mă gândeam, împreună cu care sunt în seara asta, ce frumos e când medicii ştiu să zâmbească şi cred că ar înveseli pacienţii cu culorile pe care le-ar vedea îmbrăcate.”, a declarat Dana Cotfasă – spectator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici