Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un pescar pe malul unui iaz

Doi bărbaţi în vârstă de 21 şi 49 de ani, din localitatea vasluiană Iana, au ajuns la spital, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost împuşcaţi, pe malul unui iaz, de către un pescar care susţine că a folosit arma după ce a fost atacat cu furci şi bâte.

141 afișări

Potrivit poliţiştilor vasluieni, conflictul a izbucnit după ce paznicul fermei piscicole i-a reproşat unui bărbat de 43 de ani, din Bârlad, care se afla la pescuit împreună cu un prieten, că foloseşte ilegal o barcă.

Paznicul susţine că ar fi fost ameninţat de către cei doi pescari şi, în consecinţă, şi-a sunat fiul şi fratele pentru a-i chema în ajutor. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 21 şi 49 de ani, au venit înarmaţi cu furci şi topoare cu care, potrivit declaraţiilor pescarilor, au început să îi lovească. La un moment dat, unul dintre pescari a scos pistolul pe care îl avea asupra lui şi a tras în cei doi, rănindu-i. Ulterior, în urma apelului la numărul de urgenţă 112 cei doi vasluieni împuşcaţi au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

"Tânărul de 21 de ani are o plagă împuşcată la sprânceana ochiului stâng, iar ceălalt bărbat are o plagă împuşcată la cot. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru infracţiunile de ameninţare, loviri şi alte violenţe, respectiv uz de armă neletală fără drept", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

La rândul lor, cei doi pescari au ajuns la Spitalul de Urgenţă din localitate, unde au primit îngrijiri medicale în urma loviturilor primite cu furcile şi bâtele de la bărbaţii împuşcaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici