Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi, în judeţul Hunedoara

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, miercuri, în pârâurile Luncoiu şi Boşorod, din judeţul Hunedoara. Poliţiştii au deschis anchete în cele două cazuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

181 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi, în judeţul Hunedoara

Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi, în judeţul Hunedoara

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat că pompierii au intervenit pentru recuperarea trupurilor celor doi bărbaţi.

„Doi bărbaţi din judeţul Hunedoara şi-au pierdut viaţa, miercuri, în pârâuri cu apă puţin adâncă. Un bărbat de 55 de ani a fost extras din pârâul Luncoiu, de pompierii Staţiei Brad. Al doilea caz, aproape identic, a fost semnalat în localitatea Boşorod. Echipajul de prim ajutor al Detaşamentului Hunedoara a scos din apa rece, dar puţin adâncă, a pârâului Boşorod, trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 52 de ani. Condiţiile în care cei doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa vor fi stabilite în urma examenului medico-legal", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliţia face cercetări în cadrul unor dosare penale pentru moarte suspectă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că nu sunt suspiciuni de violenţă, iar cauzele celor două decese vor fi stabilite în urma necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici