Doi bărbaţi au intrat cu scuterul în maşina unei femei şi i-au furat aproape 50.000 de euro

Poliţiştii din Capitală au făcut miercuri cinci percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov, într-un dosar în care se fac cercetări după ce în 1 iunie doi bărbaţi au intrat cu scuterul în maşina unei femei, iar în timpul încheierii actelor de constatare amiabilă i-ar fi furat aproape 50.000 de euro.

1421 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au intrat cu scuterul în maşina unei femei şi i-au furat aproape 50.000 de euro

Doi bărbaţi au intrat cu scuterul în maşina unei femei şi i-au furat aproape 50.000 de euro

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 5 au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat.

În 1 iunie 2023, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de o femeie de 28 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla într-o staţie de alimentare carburant, doi bărbaţi i-ar fi furat din maşină o geantă ce conţinea sume considerabile, în lei şi valută.

Poliţiştii au stabilit că, în timp ce persoana vătămată era staţionată la un semafor din Sectorul 5, cei doi bărbaţi care ar fi urmărit-o prin Capitală cu un scuter, ar fi intrat cu intenţie în maşina acesteia, provocând pagube materiale autovehiculului.

Ulterior, în momentul în care se încheiau actele de constatare amiabilă, unul dintre bănuiţi ar fi sustras din maşina femeii o geantă în care se aflau 48.000 de euro şi 1.800 de lei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numărul de înmatriculare al scuterului este aferent unui autoturism.

În urma efectuării percheziţiilor, au fost confiscate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, a fost depistat un tânăr de 26 de ani, bănuit că ar fi comis fapta împreună cu alţi doi bărbaţi, care sunt căutaţi.

Tânărul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările în acest caz sunt continuate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici