Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o locuinţă din Medgidia

Doi bărbaţi de 60 de ani au fost găsiţi, duminică seara, morţi într-o locuinţă din Medgidia, cel mai probabil intoxicaţi.

117 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o locuinţă din Medgidia

Doi bărbaţi au murit intoxicaţi într-o locuinţă din Medgidia

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, echipele de intervenţie au fost chemate, duminică seara, pentru deblocare uşii unui apartament din Medgidia.

Alerta anunţa şi miros de fum în locuinţa respectivă.

Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit în locuinţă doi bărbaţi de 60 de ani morţi.

Cel mai probabil, cei doi au murit intoxicaţi. „În sufragerie sunt urme ale unui incendiu care nu s-a manifestat cu flacără, probabil de câteva zile”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa.

Bărbaţii au fost găsiţi în dormitor.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi locuiau împreună, au băut alcool şi, din cauza faptului că nu aveau sursă de curent electric, au aprins lumânări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici