Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au căzut cu maşina de la 40 de metri - VIDEO

Doi bărbaţi au ajuns, în noaptea de luni spre marţi, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, după ce maşina de teren în care se aflau a căzut de pe un pasaj, de la aproape 40 de metri înălţime.

29 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au căzut cu maşina de la 40 de metri - VIDEO

Doi bărbaţi, în stare gravă la spital după ce au căzut cu maşina de la 40 de metri (Imagine: Stirileprotv.ro)

Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Deva, iar jeep-ul în care erau cei doi bărbaţi circula pe pasajul de la intrarea pe Drumul European 68.

"Pe fondul neatenţiei sau neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed, maşina a ieşit de pe şosea, răsturnându-se de la o înălţime de aproximativ 37 de metri, pe şosea, pe sensul de mers care face legătura între E68 şi municipiul Deva", a declarat reprezentantul Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara, Alexandru Rusu.

Cei doi bărbaţi au fost scoşi din maşină de către echipajele de descarcerare şi transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Victimele, în vârstă de aproximativ 30 de ani, sunt în stare gravă, una dintre ele fiind în comă, a declarat Loredana Tocuţ de la Serviciul de Ambulanţa Deva.

Video Stirileprotv.ro

Şoferul era băut şi avea permisul reţinut

Poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei doi bărbaţi răniţi în accidentul produs, în noaptea de luni spre marţi, la ieşirea din Deva, aceştia fiind din municipiul Huendoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Magda Popa, şoferul autoturismului, Daniel B., de 33 ani, din Hunedoara, avea permisul de conducere reţinut de poliţiştii rutieri şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

El nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed şi a pierdut controlul autoturismului. În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit, iar pasagerul, Oliviu C., de 32 ani, din Hunedoara, a suferit leziuni uşoare, a declarat, marţi, subcomisarul Magda Popa.

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul avea permisul reţinut tot pentru consum de alcool. El a fost prins conducând băut, în 27 februarie, iar în urma testelor făcute atunci s-a stabilit o alcoolemie de peste 0,80 miligrame/litru în sânge, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici