Doi călugări de la Schitul Scundu din Vâlcea au fost găsiţi morţi în chilie

Doi călugări de la Schitul Scundu din judeţul Vâlcea au fost găsiţi morţi, miercuri, de către un preot, care a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, în chilie fiind descoperit un generator de energie electrică care funcţiona pe benzină.

364 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Alina Teodorescu, călugării morţi au fost găsiţi în aceeaşi chilie, unde se afla un generator de energie electrică care funcţiona pe benzină.

"Am fost anuntaţi că doi călugari de la Schitul Scundu din localitatea Scundu, din apropiere de municipiul Drăgăşani, au fost găsiţi decedaţi de către un preot care a anunţat imediat Poliţia. Călugării au 35, respectiv 45 de ani. Pe corpurile lor, la o primă examinare, nu există urme de violenţă, ei fiind găsiţi în aceeaşi chilie, zonă în care era şi un generator de energie electrică, funcţionabil pe benzină", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Poliţiştii au început cercetările la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care au decedat călugării, iar la Schitul Scundu este aşteptat să sosească şi un medic legist. Trupurile neînsufleţite ale celor doi vor fi transportate la morga din Râmnicu Vâlcea pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici