Doi copii, care jucau cu un skateboard, au fost accidentaţi grav de o autoutilitară pe un drum din Iaşi

Doi copii care se jucau, miercuri seara, cu un skateboard, pe o stradă localitatea Ciurea, judeţul Iaşi, au fost răniţi grav, după ce au ajuns în faţa unei autoutilitare, iar şoferul nu a putut evita impactul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

649 afișări
Imaginea articolului Doi copii, care jucau cu un skateboard, au fost accidentaţi grav de o autoutilitară pe un drum din Iaşi

Doi copii care jucau cu un skateboard au fost accidentaţi grav de o autoutilitară, pe un drum din Iaşi

Medicul Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi copii au răni grave, unul fiind resuscitat la locul producerii accidentului, iar celălalt este în comă.

"Un copil de 9 ani a fost găsit în stop cardio-respirator la locul producerii accidentului. Echipajul medical încearcă resuscitarea acestuia, el fiind transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie Sfânta Maria, din Iaşi, de către un echipaj SMURD - TIM. Acesta a suferit o fractură de bazin, fractură deschisă de gambă şi femur, dar şi un traumatism toraco-abdominal. Celălalt copil, de 7 ani, a fost găsit la locul producerii accidentului, cu traumatism cranio-cerebral sever. El a fost intubat şi ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă cu medic", a spus Diana Cimpoeşu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

"Din primele informaţii reiese că cei doi copii se aflau împreună pe un skateboard şi că ar fi apărut brusc în faţa unei autoutilitare. În cauză se fac deocamdată cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici