Doi copii care mergeau la şcoală, spulberaţi de un microbuz pe trecerea de pietoni

Doi elevi, un băiat de 14 ani şi o fată de 15 ani, au fost fost transportaţi la spital, marţi dimineaţa, după ce au fost accidentaţi de un microbuz pe trecerea de pietoni. Cei doi sunt veri şi se îndreptau spre şcoală.

2423 afișări
Imaginea articolului Doi copii care mergeau la şcoală, spulberaţi de un microbuz pe trecerea de pietoni

Doi copii care mergeau la şcoală, spulberaţi de un microbuz pe trecerea de pietoni. Care este starea lor de sănătate

Potrivit IPJ Sibiu, cei doi copii traversau strada regulamentar, pe o trecere de pietoni din Agnita, când au fost accidentaţi de un microbuz.

„Şoferul în vârstă de 63 de ani, din Agnita, nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări”, a transmis Poliţia Sibiu.

Surse judiciare susţin că cei doi copii sunt veri, ambii din localitatea Dealu Frumos, şi se duceau la şcoală.

ISU Sibiu a intervenit în acest caz cu un echipaj SMURD, care le-a acordat copiilor îngrijiri medicale la faţa locului şi i-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe Agnita pentru investigaţii suplimentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
pietoni,
şcoală

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici