Doi copii din Bacău, răniţi cu maşina de un şofer băut, care a fugit de la locul accidentului

Doi copii de 12 şi 15 ani, din comuna băcăuană Tamaşi, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au fost răniţi cu maşina de un şofer băut care a abandonat în drum cele două victime şi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de către poliţişti.

113 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Bacău, răniţi cu maşina de un şofer băut, care a fugit de la locul accidentului

Bacău: Doi copii, răniţi cu maşina de un şofer băut, care a fugit de la locul accidentului (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, cei doi copii au fost loviţi în plin de maşina condusă de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Buhoci, în timp ce mergeau pe marginea părţii carosabile a unui drum comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma accidentului, cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce şoferul vinovat a fugit de la locul faptei.

"Pentru depistarea autorului accidentului, s-a constituit echipa operativă, care, în urma investigaţiilor, l-a depistat pe bărbatul de 50 de ani în localitatea Buhoci. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,48 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, s-a decis transportarea bărbatului la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge", a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Valeria Manole.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici