Doi copii din Braşov de 7 şi 11 ani au spart geamul şcolii şi au furat dulciuri

Doi copii de 7 şi 11 ani sunt bănuiţi că au spart geamul şcolii din localitatea Şinca, judeţul Braşov, şi au furat rechizite şi dulciuri. Poliţia face cercetări pentru furt calificat.

557 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Braşov de 7 şi 11 ani au spart geamul şcolii şi au furat dulciuri

sursa FOTO: Profimedia

Poliţiştii din Şinca fac cercetări într-un dosar penal pentru furt calificat, după o sesizare venită de la directorul unei şcoli din localitate, potrivit căreia în şcoală au intrat două persoane care au furat mai multe bunuri.

Poliţiştii au stabilit că, după terminarea orelor, persoane necunoscute au distrus un geam al şcolii, au intrat în clădire şi au furat bunuri.

Ulterior, poliţiştii au identificat autorii, fiind vorba de doi copii cu vârsta de 7 ani, respectiv 11 ani, elevi ai şcolii.

Surse din anchetă spun că elevii au furat rechizite, cornuri şi dulciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici