Doi copii din Dolj s-au înecat într-un lac, încercând să scoată o minge căzută în apă

Doi copii, de 9 şi 11 ani, s-au înecat duminică seara într-un lac din apropierea localităţii Răcarii de Sus, judeţul Dolj, în timp ce încercau să scoată o minge care a căzut în apă.

2331 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Dolj s-au înecat într-un lac, încercând să scoată o minge căzută în apă

Doi copii din Dolj s-au înecat într-un lac, încercând să scoată o minge căzută în apă

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi au fost sesizaţi duminică seara cu privire la faptul că doi copii s-au înecat într-un lac din extravilanul satului Răcarii de Sus.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care împreună cu părinţii copiilor, au identificat şi au scos dintr-un heleşteu ce aparţine unui tânăr de 22 de ani din Filiaşi doi minori, de 9 şi 11 ani, din localitate.

„Heleşteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată şi este prevăzut cu indicatoare de avertizare”, au transmis poliţiştii.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai ISU Dolj şi SAJ Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a celor doi minori, dar fără succes.

Cei doi copii, care sunt vecini, s ar fi jucat cu o minge, care ar fi căzut în lac. Unul din ei ar fi încercat să scoată mingea şi ar fi căzut, iar celălalt ar fi încercat să îl scoată şi a căzut şi el în apă.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
politie,
inec

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici