Doi fraţi daţi dispăruţi în Suceava. Plecaseră de la bunici. Poliţia îi caută de marţi

Doi fraţi de 11 şi 13 ani dintr-un sat din judeţul Suceava sunt căutaţi de poliţişti, după ce bunicii i-au dat dispăruţi. Nu este pentru prima dată când cei doi copii pleacă de acasă.

819 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi daţi dispăruţi în Suceava. Plecaseră de la bunici. Poliţia îi caută de marţi

Doi fraţi daţi dispăruţi în Suceava. Plecaseră de la bunici. Poliţia îi caută de marţi

Poliţiştii suceveni îi caută pe Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel de 13 ani şi Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ de 11 ani, care au plecat marţi de la locuinţa bunicilor din satul Probota, oraşul Dolhasca, unde locuiesc de aproximativ două luni şi nu au mai revenit.

Potrivit IPJ Suceava, celor doi copii le place să meargă prin staţiile CFR şi să călătorească. La plecările anterioare, ei au fost găsiţi atât în localităţile Suceava şi Dolhasca, cât şi în localităţi din judeţul Iaşi.

Gavriluţă-Strat Cosmin-Florinel are o înălţime de aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond şi ochi albaştri. La momentul plecării era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră şi pantaloni de culoare închisă.

Gavriluţă-Strat Antonio-Codruţ are o înălţime aproximativ 1,40 – 1,50 m, constituţie atletică, păr şaten deschis spre blond şi ochi albaştri. Când a plecat, era îmbrăcat o geacă de culoare roşie cu dungi albe şi pantaloni de culoare închisă.

Cei care au informaţii despre cei doi copii sunt rugaţi să sune la 112.

Taguri:
copil,
dispărut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici