Video Doi membri ai unei grupări de trafic de droguri, reţinuţi

Doi tineri care fac parte dintr-un grup infracţional organizat care se ocupă cu traficul de droguri de risc pe relaţia Danemarca - România au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DIICOT, după ce au fost prinşi cu o cantitate de rezină de cannabis pe care urmau să o comercializeze în Craiova.

55 afișări

Cei doi tineri, din Craiova, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Craiova chiar în momentul în care doreau să comercializeze 130 de grame de rezină de cannabis (haşiş).

Anchetatorii aveau informaţii că cei doi bărbaţi fac parte dintr-un grup infracţional organizat care se ocupă cu traficul de droguri de risc pe relaţia Danemarca- România (Braşov-Craiova), fiind în atenţia şi monitorizarea poliţiştilor antidrog de aproximativ o lună.

Cei doi au fost prinşi cu ajutorul lucrătorilor de la Biroul Prinderi în Flagrant, a Serviciului de Supraveghere Operativă şi Informativă şi Direcţia Judeţeană de Informaţii Dolj a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au dispus, miercuri seară, reţinerea celor doi, urmând ca joi după-amiază să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru deţinere de droguri în vederea comercializării şi vânzare de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici