Doi metri de drum pe zi, construiţi în mandatul lui Firea. Lucrările la lărgirea Prelungirii Ghencea ar putea fi gata în 9 ani

  • Firea a construit 700 de metri de drum la largirea Prelungirii Ghencea în aproape un an de zile, aproximativ doi metri pe zi
  • Proiectul are în total 6 kilometri şi niciun termen oficial de finalizare
  • Dacă lucrările continuă în acelaşi ritm, proiectul ar putea fi gata în 9 ani
2764 afișări
Imaginea articolului Doi metri de drum pe zi, construiţi în mandatul lui Firea. Lucrările la lărgirea Prelungirii Ghencea ar putea fi gata în 9 ani

Doi metri pe zi, în mandatul lui Firea. Lucrările la lărgirea Prelungirii Ghencea ar putea fi gata în 9 ani de zile

Firea ţi-a construit 700 de metri de drum în Prelungirea Ghencea. Mihai Fălan este membru al Iniţiativei Prelungirea Ghencea şi locuieşte în zonă, unde pierde chiar şi o oră jumătate la cozile de pe cele două benzi. El crede că vei mai avea de aşteptat ani buni până să scapi de ambuteiaje.

„Avem 90% din calea de rulare pentru doar 700 de metri din cei 6 kilometri ai proiectului. Lipsesc în momentul de faţă pista de bicicletă, lipsesc trotuarele şi bineînţeles lipseşte linia de tramvai. În ritmul de lucru de acum, având în vedere că au început lucrările acum un an de zile pentru 700 de metri, vor fi terminate undeva în 9 ani de zile”, spune Mihai Fălan, de la Iniţiativa Prelungirea Ghencea. 

Locuitorii acestei zone, dar şi transportatorii au aşteptat aceste lucrări mai bine de 20 de ani. 

„Am făcut acţiune în instanţă şi în continuare noi nu ştim lucrurile concrete: etape, termene. Când vor vrea să finalizeze, nu doar tronsonul ci întregul proiect?” se întreabă aproape retoric Alexandra Dorobanţu, tot de la Iniţiativa Prelungirea Ghencea. 

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la managerul de proiect, însă acesta era în concediu, în timp ce pe şantier, la ora 17.00 nu se mai afla niciun muncitor. 

Faţă de construcţia a 700 de metri într-un an la drumul Prelungirea Ghencea, reacţia Primăriei Generale a fost că lucrările la un tronson vor fi gata în octombrie. Coronavirusul ne-a întârziat”. Citeşte mai departe

Lucrurile nu sunt mai fericite nici în cazul Pasajului Domneşti, la capătul Prelungirii Ghencea, de care este responsabil CNAIR şi nu Primăria Capitalei.

„S-a făcut un singur pod, practic, un singur pod din cele patru piloane ale podului de susţinere în aproape doi ani de zile. Pe pancarta care anunţă Pasajul Domneşti nu scrie niciun termen”, a spus Daniel Cristea de la Iniţiativa Domneşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici