Doi morţi în urma unui accident rutier produs în staţiunea Mamaia

Două persoane au murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs în staţiunea Mamaia, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, din cauza vitezei excesive, de peste 110 kilometri la oră.

80 afișări
Imaginea articolului Doi morţi în urma unui accident rutier produs în staţiunea Mamaia

Doi morţi în urma unui accident rutier produs în staţiunea Mamaia

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, în dreptul unui hotel din staţiune.

Poliţiştii spun că Traian Grecu, în vârstă de 37 de ani, din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, care conducea un autoturism Hyundai Accent dinspre Constanţa spre Năvodari, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari, de peste 110 kilometri la oră.

Maşina a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un copac de pa merginea drumului.

În urma impactului violent, şoferul a murit pe loc, iar pasagera aflată în dreapta sa a fost grav rănită. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care i-a scos pe cei doi dintre fiarele maşinii. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost luată de un echipaj al Ambulanţei, dar din cauza rănilor foarte grave a murit în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici