FOTO Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, implicat într-un accident de maşină pe drumul dintre Murfatlar şi Cernavodă. Două persoane au murit

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite grav într-un accident rutier produs, miercuri la prânz, în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, circulaţia în zonă fiind oprită pe ambele sensuri.

6703 afișări
Imaginea articolului FOTO Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, implicat într-un accident de maşină pe drumul dintre Murfatlar şi Cernavodă. Două persoane au murit

FOTO Doi morţi şi doi răniţi într-un accident pe drumul dintre Murfatlar şi Cernavodă

Mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” au intervenit, miercuri, în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa, unde, în urma unui grav accident rutier, două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că persoanele rănite sunt cadre militare.

"Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti ”Gheorghe Mociorniţă”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ştefan cel Mare şi municipiul Constanţa. În accident a mai fost rănit şi plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar. Militarii, care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi sunt transferaţi la unităţi medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", transmite MApN.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Cele două persoane rănite sunt conştiente şi vor fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, una dintre ele cu elicopterul SMURD, cealaltă cu o ambulanţă.

Din cauza accidentului rutier, circulaţia pe DN 22C Murfatlar - Cernavodă a fost oprită pe ambele sensuri, în zona localităţii Ştefan cel Mare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici