Doi morţi şi şapte răniţi, într-un accident în care a fost implicat un microbuz

Două persoane au murit şi şapte au fost rănite, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Horia, judeţul Neamţ, după ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de un autoturism.

828 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi şapte răniţi, într-un accident în care a fost implicat un microbuz

Doi morţi şi şapte răniţi, într-un accident în care a fost implicat un microbuz (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Iulian Jugan, în accident au fost implicate un microbuz în care se aflau 14 persoane şi un autoturism Volkswagen.

În urma impactului, şase din cele 14 persoane din microbuz au fost rănite, necesitând îngijiri medicale.

El a precizat că în autoturism se aflau trei persoane, care au rămas încarcerate, două dintre acestea murind, iar una fiind grav rănită.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Ambulanţă, Descarcerare şi Poliţie.

Iulian Jugan a mai spus că, potrivit martorilor, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contransens, lovind microbuzul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici