Doi oameni au murit loviţi de un TIR în timp ce schimbau o roată

Două persoane au murit, iar o a treia a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce au fost lovite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un TIR condus de un cetăţean polonez, în timp ce încercau să schimbe o roată la un autotren.

23 afișări
Imaginea articolului Doi oameni au murit loviţi de un TIR în timp ce schimbau o roată

Doi oameni au murit loviţi de un TIR în timp ce schimbau o roată (Montaj foto)

Accidentul rutier s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 04.30, pe drumul european E 70 Craiova - Drobeta Turnu Severin, în apropierea Combinatului Doljchim, în timp de trei persoane lucrau să remedieze o pană la una din roţile autotrenului cu care mergeau spre Craiova.

La un moment dat, pe acelaşi sens de mers, un TIR condus de un cetăţean polonez, din cauza neatenţiei, a intrat direct în cele trei persoane. În urma impactului, două persoane au murit, iar cea de-a treia a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, suferind leziuni uşoare.

“Conducătorul polonez al autotrenului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Pentru a înlătura orice suspiciune, conducătorului polonez i s-au recoltat şi probe de sânge şi acum aşteptăm rezultatele", a declarat subinspector Alin Apostol.

Pe numele şoferului polonez a fost constituit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici