Doi pescari din Mangalia rătăciţi pe Marea Neagră au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni - FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit, sâmbătă, pentru salvarea unor pescari români care s-au rătăcit în Marea Neagră din cauza ceţii şi a căror barcă rămăsese fără combustibil, transmite corespondentul MEIDAFAX.

982 afișări
Imaginea articolului Doi pescari din Mangalia rătăciţi pe Marea Neagră au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni - FOTO

Doi pescari din Mangalia rătăciţi pe Marea Neagră au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitaţi, sâmbătă, de către dispeceratul Centrului Maritim de Coordonare, să intevină pe Marea Neagră, pentru a salva doi bărbaţi a căror barcă pescărească plutea în derivă.

Poliţiştii de frontieră au intervenit cu o navă de patrulare şi supraveghere maritimă, aflată în misiune pe Marea Neagră. Pescarii au fost recuperaţi de către echipajul navei maritime, iar barca pescărească lungă de aproximativ 7 metri a fost remorcată până în Portul Mangalia.

Bărbaţii, în vârstă de 65, respectiv 61 de ani, domiciliaţi în municipiul Mangalia, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Aceştia au declarat că şi-au pierdut reperele din cauza ceţii, iar barca a rămas fără combustibil, motiv pentru care au fost purtaţi de curent până în zona de unde au fost recuperaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici