Doi răniţi grav într-un accident rutier pe DN1

Două persoane au fost grav rănite, joi dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii Săftica, din cauza imprudenţei unui şofer care a vrut să depăşească neregulamentar.

47 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi grav într-un accident rutier pe DN1

Doi răniţi grav într-un accident rutier pe DN1 (Imagine: Mediafax Foto)

În accident au fost implicate trei maşini, în care se aflau 11 persoane. Două persoane au fost grav rănite, la faţa locului fiind aşteptat unui elicopter SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN1 este blocat pe sensul de circulaţia Bucureşti-Ploieşti. La faţa locului se află un echipaj al Poliţiei Rutiere care dirijează circulaţia.

După sosirea echipajului SMURD, traficul va fi complet blocat timp de câteva minute, cât va fi necesar pentru aterizarea elicopterului.

Accidentul a fost provocat din cauza imprudenţei unui şofer care a vrut să depăşească neregulamentar, intrând pe contrasens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici