Doi răniţi într-un accident produs între două autobuze în Bucureşti

Două persoane au fost rănite, vineri, în urma ciocnirii a două autobuze, produsă la intersecţia şoselei Liviu Rebreanu cu strada Nicolae Grigorescu din Bucureşti.

92 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi într-un accident produs între două autobuze în Bucureşti

Doi răniţi într-un accident produs între două autobuze în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a declarat pentru MEDIAFAX, că în accidentul, care a avut loc, în jurul orei 11.40, în cartierul Titan, au fost implicate două autobuze, unul al liniei 102 şi altul al liniei 619.

Vlădărău a precizat că în urma impactului două persoane au fost rănite, însă doar una dintre ele, o femeie, a fost transportată la Spitalul Pantelimon.

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, autobuzul liniei 102 se deplasa pe strada Nicolae Grigorescu, dinspre Bulevardul Camil Ressu spre Bulevardul Basarabia, iar cel al liniei 619 circula pe şoseaua Liviu Rebreanu, dinspre Câmpia Libertăţii către bulevardul 1 Decembrie 1918.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care şofer de autobuz se face vinovat de comiterea accidentului, intersecţia fiind semaforizată.

Circulaţia în intersecţia şoselei Liviu Rebreanu cu strada Nicolae Grigorescu a fost reluată la scurt timp după producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici