Doi români, condamnaţi la închisoare în Franţa pentru falsificare de carduri bancare

Doi români au fost condamnaţi la 18 şi, respectiv, 30 de luni de închisoare în Franţa, după ce au făcut cumpărături de mii de euro folosind carduri bancare false, relatează Midi Libre.

107 afișări
Imaginea articolului Doi români, condamnaţi la închisoare în Franţa pentru falsificare de carduri bancare

Doi români, condamnaţi la închisoare în Franţa pentru falsificare de carduri bancare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Claudiu Păunoiu şi Rodica Brînzea, ambii în vârstă de 28 de ani, au cumpărat parfumuri scumpe, ochelari, haine şi bijuterii, în valoare de mii de euro, folosind carduri bancare false, în localitatea franceză Narbonne.

Escrocheria românilor a ieşit la iveală când un bijutier a devenit suspicios, la cea de-a doua vizită a tinerilor în magazinul său.

Totodată, plata pe bază de card la respectivul magazin le-a fost respinsă de bancă, astfel că bijutierul a anunţat poliţia.

Poliţiştii i-au interpelat pe cei doi într-o maşină înmatriculată în Italia. Păunoiu a încercat să fugă de autorităţi, iar Brînzea a încercat să distrugă pe loc cardurile bancare false.

Claudiu Păunoiu mai fusese condamnat în trecut, de două ori, pentru agresiune şi, respectiv, folosirea de documente administrative false.

Bărbatul a fost condamnat la 30 de luni de închisoare, iar Brînzea la 18 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici