Doi şoferi de trailer, cercetaţi după ce au urmărit şi blocat în trafic un alt şofer -VIDEO

Un şofer din Piteşti a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, după ce împreună cu un alt bărbat a blocat cu trailerele un şofer pe care l-au urmărit în trafic, pe drumul dintre Colibaşi şi Piteşti, şi i-au spart geamurile autoturismului.

34 afișări
Imaginea articolului Doi şoferi de trailer, cercetaţi după ce au urmărit şi blocat în trafic un alt şofer -VIDEO

Doi şoferi de trailer, cercetaţi după ce au urmărit şi blocat în trafic un alt şofer (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc cu o zi în urmă, când doi şoferi de trailer, în vârstă de 25 şi 29 de ani, au urmărit în trafic un alt şofer, din localitatea Călineşti.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Argeş, în acest caz au fost sesizaţi poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie din Piteşti, iar la scurt timp cei doi şoferi de trailer au fost prinşi în localitatea Bascov şi duşi la Poliţie.

"Din cercetările făcute s-a stabilit că cei doi şoferi ai autotrailerelor s-au considerat şicanaţi în trafic de către şoferul de autoturism, iar pe drumul de la Colibaşi spre Piteşti l-au urmărit şi l-au blocat, au coborât din maşină şi i-au spart geamurile autoturismului", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de IJP Argeş.

Conform sursei citate, în autoturismul blocat în trafic se aflau trei femei, iar la momentul incidentului uneia dintre ele i s-a făcut rău, fiind solicitat un echipaj de Ambulanţă pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Cei doi şoferi de trailer sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere, iar bărbatul de 29 de ani a fost reţinut, miercuri, în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore. El urmează să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici