Doi tineri de 23 şi 24 de ani, reţinuţi în dosarul pistolului furat din Voluntari

Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi din Popeşti Leordeni, de 23 şi 24 de ani, implicaţi în dosarul care vizează furtul mai multor bijuterii, unui pistol letal şi 24 a de cartuşe dintr-o locuinţă din Voluntari, anunţă IPJ Ilfov.

297 afișări
Imaginea articolului Doi tineri de 23 şi 24 de ani, reţinuţi în dosarul pistolului furat din Voluntari

Doi tineri de 23 şi 24 de ani, reţinuţi în dosarul pistolului furat din Voluntari

„La data de 18 ianuarie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au fost conduse patru persoane, în urma celor şase percheziţii desfăşurate. Până în prezent, poliţiştii au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbaţi, de 23 şi 24 de ani”, transmite IPJ Ilfov.

Coi doi bărbaţi ar fi implicaţi în dosarul deschis ca urmare a sesizării unui bărbat, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.

De asemenea, poliţiştii din Ilfov au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui alt bărbat, de 26 de ani, ca urmare a administrării probatoriului în alte două dosare de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirilor infracţiunii de furt calificat.

„În fapt, în cele două dosare penale, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni au fost sesizaţi, la datele de 19 şi 24 decembrie 2023, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa persoanelor vătămate, de unde ar fi sustras bijuterii, ceasuri de lux şi diverse sume de bani”, se menţionbează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
armă,
ilfov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici