Video Doi tineri, reţinuţi pentru trafic de droguri în Galaţi

Doi tineri în vârstă de 18 şi, respectiv, 20 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii gălăţeni, după ce aceştia i-au prins în flagrant delict vânzând aproximativ 80 de grame de cannabis în schimbul a 4.000 de lei.

343 afișări

Poliţiştii BCCO Galaţi, coordonaţi de procurorii DIICOT, i-au prins în flagrant delict pe Daniel L. (18 ani) şi Elena B. (20 de ani), care vindeau aproximativ 80 de grame de rezină de cannabis, în schimbul sumei de 4.000 de lei.

În urma perchiziţiilor efectuate la locuinţa Elenei B., poliţiştii au găsit zece ţigări cu rezină de cannabis.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentaţi Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici