Doi tineri, specializaţi în furtul de capace de roţi de la maşini sunt cercetaţi de poliţiştii din Capitală

  • Doi tineri de 20 de ani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi de zece infracţiuni de furt.
  • Conform poliţiştilor, aceştia ar fi furat capace ornamentale ale roţilor unor maşini parcate în sectorul 3 din Capitală.
236 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, specializaţi în furtul de capace de roţi de la maşini sunt cercetaţi de poliţiştii din Capitală

Doi tineri, specializaţi în furtul de capace de roţi de la maşini sunt cercetaţi de poliţiştii din Capitală

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au identificat luni doi tineri, ambii de 20 de ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt, fapte comise pe raza sectorului 3.

Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada august-noiembrie 2020, cei doi ar fi furat de la mai multe autoturisme capacele ornamentale ale roţilor.

„Astfel, în sarcina celor doi bănuiţi s-a reţinut că în perioadele 31 august /05 septembrie a.c., 04/05 septembrie.a.c. şi 25/26 septembrie a.c., ar fi sustras, prin demontare, capacele ornamentale ale unor maşini parcate pe raza sectorului 3. De asemenea, s-a mai stabilit că, în perioadele 13/14 octombrie a.c. şi 16/19 octombrie a.c., bănuiţii ar fi sustras capacele ornamentale de la alte două maşini parcate la adrese din acelaşi sector. În urma extinderii cercetărilor, în sarcina celor doi tineri s-a mai reţinut că în luna noiembrie a.c., respectiv în noaptea de 07/08, ar fi sustras capacele ornamentale de la alte cinci autoturisme parcate la diferite adrese din sectorul 3”, au transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Secţia 11, sub aspectul săvârşirii a 10 infracţiuni de furt şi furt calificat. Cei doi tineri sunt plasaţi sub control judiciar, într-o altă cauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici